Kungstart på veckan

Hejsan, den här veckan hade en enormt bra inledning! Friluftsdag i backen :D kan det bli bättre ? (Ja Emanuel, det kan säkert bli bätrre på nått vis, ja!) Men det hä var i alla fall en riktigt bra start. Även fast man inte kan kalla förhållandena i backen optimala, så var det ändå godkännt. Speciellt i själva pisten var det jävligt skönt, man kunde likka vågrätt med marken i skären eftersom snön var så pass hård.

187008-31
Dagen började med att vi hämtade upp Anton och sen Emanuel på väg till backen. De här sluga djävlarna hade ju tjyvtränat dagen innan för att kunna regera backen igår. Evil minds. I alla fall så kom vi till backen två minuter innan utsatt tid (okej, inte speciellt utsatt men i alla fall gissad tid.) för att märka att det är vå allas favoritlina (vår körlärare) som är ansvarig lärare för dagen. "Fan vad kul", tänkte jag, "då blir det här en  "jätteseriös" dag i backen. "

Det blev det inte. Dagen inleddes med två väldigt lugna åk, sen tog vi fika. Det var ungefär lagom. Sen åkte vi några åk till, ja det blev säkert fem - sex den här gången, sen tog vi lunch. Under tiden hade Teddy teh Man och lil' Jens also teh Man. Teddy beställde (som traditionen krävde) pizza från biteline.

Här ser ni karln poserandes för glatta livet
Teddy

Och Jens på en självtagen bild

Jens i backen

Aja, det blev en lyckad och ganska slapp dag. Dagens vurpa stod nog emanuel för. Han hade ju inte åkt bräda på tre år förns i Söndags så han var rätt ringrostig. Sen kom han i för hög fart, fick felskär och daskade ansiktet i isen. AJ, det blev blåtira och skrapsår. Men det man int edör av härdas man av, eller ?

Dagen avslutades med en rätt rolig handbollsträning, jo just det, har jag berättat om helvetes träningarna på nådagar och onsdagar ? Nej troligen inte. I alla fall, vekcan inleds alltid med en morgonträning kl 8, ja det är drygt, sen skola efter det till klockan 1600 ungefär, sen träning igen 21,30, ja jag sa det, 21,30. Sen när jag kommer hem halv tolv- tolv så tar det ju ett tag att komma i säng. JObbiga dagar säger jag bara.

Gruppbild på dom vi åkte med,

Gruppbild på friluftis



Aja, nu över till dagens dag, tisdag!

Idag hade vi matteprov, yippie tänker ni, buu tänker jag. Det var ett matteprov som jag varken pluggat till eller var rätt säker på. Jag får nog G i alla fall . Värre var det för Emanuel, delvis på grund utav mig faktist. Det är så här att för en herrans massa veckor sen så lånade jag Johanna (den blonda tjejjen som står och pekar i inlägget "Itsaslideshow") 's grafräknare lite i förbifarten för att rita några cirklar. För att göra det behövde jag ställa om en grej i inställningarna. Nu flera veckor senare hade emanuel glömt sin räknare hemma (eller hur det nu var) så han lånade Johannas räknare. Det gick käpprätt åt helvete efterosm man inte kan rita funktioner med den instälningen. Åter igen, förlåt Emanuel.

Direkt efter skollan for familjen hem till Mormor och Morfar eftersom morfar fyller år. Så vi åt god mat. Jag han somna på soffan, (ännu ett syndrom av att träna till klockan 2300 på kvällarna.)  sen drack jag tre koppar kaffe. För att sen säga Bye Bye och dra och repa.

Repet gick bra tills dom kom in och sa, "ööhh, ni måste sluta i en kvart för dom håller på att spela in film, ööhh..".
"Visst", tänkte vi "det är ju bara en kvart det kan dom väll få!" 20 min senare så gick vi upp igen och började lira. Då kom en tjejj in och sa "ööhh, vi är, ööhh, inte klara än så, ööhh, nå får vänta mera, ööhh"
"Vafan! tänkte vi högjutt" när hon gått. Men únder tiden så kunde vi i alla fall sitta och knåpa på en låt lite mer teoretiskt. Sen kom repet igång på riktigt när det var 50 min kvar av tiden.  Kul.

Vi han i alla fall dra igenom alla låtar vi skulle köra i sollefteå, och komma med några idéer till den nya låten.

Efter repet på väg til bussen så stötte vi på Simon i en bil. Han erbjöd sig att skjutsa hem oss (Mig och Anton) Det tackade vi hjärtligt ja till.  Och kom hem tidigare än väntat.

Bra dag, bra dag. Aja jag avlustar bloggen med "vinnarbilden" på teddy,

Teddy på pallen

Hare bra !

Den tröttfingrade,

Kalle Forsman

Helg med match

Ja, det här har varit en riktig höjdarhelg:D:D!!!! - inte.

Ifredagskväll (yeah samskrift) så gjorde jag absolut ingenting. Det var nästan mindre än ingenting. Det enda som bara social framgång var att jag pratade med jennifer på msn om hur tråkigt vi hade. Great.

I alla fall. Lördagen blev lite bättre.  Därimot var jag orolig att det skulle sluta på samma vis. Dagen började med att jag var ensam hemma ett tag. Sen skulle vi hälsa på mina åttiåriga morföräldrar.  Väl där så bjöd dom på kaffe. Sen diskuterade vi som vanligt händelser som dom kommer ihåg, till exempel andra världskriget, koreagriget och så vidare. Sen förkladarde jag hur man räknar matte med paranteser. Sen förklarade jag för mamma varför man räknar med paranteser.

Efter två grymt goda bröd fylda med tacokyckling och sallad så ringde jag anton för att undvika det grymt tråkiga öde jag upplvde igår. Här måste jag även fylla i att jag var bjuden på fest, men kände inte för att går dit själv, plus att jag hade ju match dagens efter så jag tyckte inte det var nån bra ídé. Tack ändå om du läser det här!

Anton firade ju arton iu fredags och hans två konfrimandkompisar hade kommit upp så han hade några att gå på krogen med.  Så när jag gick över dit så blev det handskak och så vidare. Sen satt vi och såg klockrena småklipp på Youtube. Bra sida, bra idé. Sen käkade vi tårta, damnit, jag har inte är tårta på sääkert två veckor :).

Efter tårtan var det rakning på gång! Asså, lugn i bussen och knäpp gylfen igen,  vi skulle bara "raka" huvet på Anton, inge värre än så.  Det  blev fan jävligt bra, kort med bra, han passar i det! Sen skulle dom se på torkel i knipa men jag tyckte att det var dags att gå hem. Det var ändå rätt sent. Så jag sa hejhej till Emanuel och Magnus som de två visitörerna från Göteborg och Norrköping heter. (Trevliga prickar). Sen hem och sussa.

Så, Söndag (idag)

Det enda som jag har gjort idag är att jag har spelat match mot Malmberget. Jag var jävligt osäker inför matchen efter som jag inte har tränat sen jul. Det gick rätt bra ändå för mnig personligen, för laget gick det ännu bättre, men för mig gick det rätt bra (jag blev trött som fan på en gång, men vad ska man räkna med ?). Inför andra halvlek ledde vi med 10 mål eller nått sånt (jag hade stått för 2). I början av andra spelade vi också bra men efter ett tag så slutade vi satsa i anfall, försvaret funkade men vi släppte bollen till för dåliga lägen i anfall. Dom knappade in och efter ett tag ledde vi bara med fyra. Sen höll vi det ett tag
till sist drog vi väll i från lite. Och det hela slutade med vinst.
I omklädningsrummet var det ingen bra stämmning även fast vi spelat en bra match, men det berodde nog på att alla var missnöjd med andra halvlek.

Nu sitter jag med en kopp kaffe i handen och njuter av "scrubs"... AAH Scrubs :D

Aja, imorn är det backen som gäller för vi har friluftsdag :D KANONERS!
Hare bra!

Den avslappnade,

Kalle Forsman

Itsafriday

Idag har det inte hänt så mycket förutom att Anton har fyllt 18, många grattis och sång i matsalen, han sitter nog på nån krog nånstanns just nu (den jäveln). Sen efter skolan var jag ner och fikad med Victoria och Fredrik plus några av hans polers.

Voila, en fredageftermiddag. Det var kul att träffa Vickty eftersom jag itne har träffat henne på åtskilliga månader. Det är synd. Men what'ya gonna do? Hon är förövrigt skyldig mig ett beök på min skola :D moahha, det måste jag tvinga ur henne snart! Aja, inte så roligt inlägg kanske men hey vad fan ska man göra?

Den jävligt uttråkade,

Kalle Forsman

Itsaslideshow



Träd

alx

EmmaantwanFittajullsJoddelihannaBaket

Den "mer än tusenord"-skrivande

Kalle Forsman

Igår var det söndag idag är det måndag

Ja... Gårdagen gårdagen gårdagen. Vart ska jag börja ? JO, från böran!
Jag vaknade kanske 11-12 nånting och var den enda som var vaken :O:O:O JA det är ovanligt, jag är alltid sist i vanliga fall, alltid! "Ja ja", tänkte jag och drack upp mitt morgonkaffe, "det kan ju inte vara så annorlunda gämfört med en vanlig dag. Jag klarar  säkert det här också."

När jag funderat klart över hur jag skulle tackla dagen så satt jag mig vid datorn och började spela in en låt som jag kom på efter som liksom. Jag tänker inte gå in på detaljerna men den vart unge fär lika, om inte mer, psykotisk som den jag berättade om i lördags.

När jag mixtrat klart med den så frågade David, jävligt tajmat, om jag inte ville hänga med honom ut och fota lite. Det tackade jag givetvis ja till efter som david är en hyvens prick och hans kamera är en hyvens kamera. En av dom mer lyckade bilderna råkar se ut som följer:

En bild tagen i sjukhusets källarvåning

Sen när vi kom på vad klockan var så skyndade jag hem för att äta middag för att sen få skjuts av min gode vän, jens, ut till njurunda och Opalen där tävlingen Musik Direkt gick av stapeln. Själva tävlingen gick ut på att man fick 5 eller 10 minuter, jag kommmer inte ihåg vilket, på sig att framföra sin musik. Funkazaurus Rex var inte med till väldigt mångas besvikelse, mest min egen. Det blev en allt som allt riktigt bra föreställning med Toto tenns, Black Bay och Vackra Fröken i topp enligt min mening.

Sen var det ju en hel del band som jag inte gillade speciellt mycket. Men dom behöver jag ju inte nämna här. Sen, som klimax på alltihopa, så var det en "Singer/songwriter" som sjöng och spelade väldigt bra medans juryn bestämde sig för vilka som skulle vinna.  Hon sopade banan med alla andra!

Nu blev det så att Blackbay och Ingnis gick vidare direkt till länsfinalen. Toto Teens gick vidare som "joker" villket innebär att dom får en chans till att spela och tills dess kan doim ju finslipa det som inte satt till hunda. All good there.

Idag (måndag) har det hitils varit en normal måndag. Men skillnaden från de gångna veckorna är att jag tränade imorse :D. Det var jobbigt :D :P. Annars har det varit en rätt standard  måndag. Nej just det ! Det har ju snöat som ett jävla jehuu! Jag bilr så jävla glad när det snöar :D Och skidsugen blir jag också, det var på agendan att dra till backan ikväll, ja jag tänkte "skolka" från träningen, so sue me! men det blev inte så för det krockade med naturen som måste vara färdig tills imorn :( Oh Noo! Aja, det går väll att åka i helgen hoppas jag.

Men nu ska jag runda av skiten med lite bilder från igår ! Hare!


Vackra Fröken, mina favoriter grymt bra och känslomässig musik!
Vackra fröken


Tototeens
TOto2

Tototeens igen, mina favoriter efter favoriterna rent musikmässigt
Toto1


Ingis, en av vinnarna, hade även jävligt bra utstrålning.
ingis


Blackbay, en till vinnare, de som var bäst rent tekniskt enligt mig
Blackbay igen

Blackbay igen, Jonas, teh man, Jönson är den bästa trummisen jag känner, grymmt bra.
187008-13


Alla lyckliga, glada, pilska vinnare.
Vinnarna


Den trött på måndagige,

Kalle Forsman

Fredag, Piccolo. Lördag, hockey.

Början på den här helgen var jävligt seg. Eftersom jag slutar tidigt så har jag aldeles för mycket fritid på fredagar, det brukar leda till att jag sitter och har tråkigt den mesta tiden på eftermiddagen. Så även den här gången. Dock så blev det rätt kreativt efter ett tag när jag började leka med inspelningsprogrammet som jag har på datorn, det gick ganska bra, jag tog typ två ackord och improvoserade från det. Det blev en och en halv minut "kompgitarr" sen la jag ett till gitarrspår som spelade diverse toner (inte helt rena men jag brydde mig inte) sen spelade jag en långsammare slinga med mer utdragna toner. Sen vände jag på dom två senaste spåren och la dom i varsin kanal. Nu llåter det ungefär som ett lungt bakgrundskomp i baladstil, med två gitarrer som tilsammans gennererar kaos när dess intervaller möts. Sen spelade jag in en gitarr som hade hundra procent reverbljud (alltså inget orginalljud utan bara reverbet) som spelade ett ganska känsloladdat solo över allting. Det lät ganska coolt. Dock var det en hel del sura toner på grund utav att jag spelade in allt på ett försök. Ni kan få höra det nån gång, om jag kommer på mått smidigt sätt att få ut det.

Aja, sen efter många om och med så drag jag ner på piccolo för att möta Emanuel, Jens och Johanna.  Piccolo tycker jag är en jävla bra idé. Inte för att jag är pingstvän, inte ens kristen, inte ens lite. Men på piccolo kan man hänga på kvällstid på fredagar. Det finns inte så mycket ställen att träffas om man inte är arton i den här stan. Sen finns det liveband vissa fredagar, jag har själv spelat där en mer eller mindre lyckad gång. Det vi upptäckte mitt under giget var att vi bara hade dystra låtar, dom tyckte vi var finast att spela i en intim miljö. Men folk vill nog inte hör adystra låtar en fredagkväll. Aja vi överlevde den spelningen iaf. Nu har emanuel och anton och jens kokat ihop en till spelning den 30 mars, gå och se den, den har en jävla chans att bli bra.

Aja, bandet som spelade igår var väll hyffsat. Det stora problemet var att dom hade linat in allting i en mixer sen direkt ut i PA't utan att använda sig av ett delningsfilter. För er som inte förstår vad jag pratar om kan jag ju säga att det inte lät bra. Det lät ungefär som man splear all musik genom en subwoofer. Alltså jävligt basigt och burkigt.

Men det var en hyffsat trevlig kväll och Jens bjöd in mig att spela hockey med några av hans kompisar idag (mer om det senare).  Emanuel bjöd in mig till att se musikdirekt med honom på opalen i essvik på söndag. Sen drog jag hem och satt mig och såg på "An inconvenient truth". Det är Al Gore (ja, han som "förlorade" mot bush i presidentvalet)  's film som handlar om miljöförstöringen och den globala uppvärmningen. Det var verkligen en bra film med en massa statisitk om hur myucket tempraturen stiger med åren. Den SKA ni se. SKA. SKA. Det är nog en jävligt nyttig upplevelse om man inte vet så mycket om det här med hur vi påverkar vår egen undergång.

Här är lite bilder från kvällen. Dom föreställer mig med en kopp kaffe, Emanuel som bara emanuel är och tvillingarna (Jens och Johanna) medans dom hånglar. Njutbilder från piccolo

Nu över till idag. Jag vaknade kl 13.00 av att mamma marscherade in på rummet och undrade om det inte var dags nu. Det var det. Jag gick upp och gjorde en ytterst svårintagbar frukost (ja jag hittade på det där ordet, sen då ?). Sen gick jag ner till datorn och påbörjade dagens uppdrag och äventyr: Hitta skridskor.
 
Nu det här var inte som vilken skattjakt som helst. Dels så fanns det ingen skattkarta med ett stort X på. Heller så hade jag inte tillgång till nån ögonbindel eller något träben. Som de flesta skattsökare brukar ha. Jag började med att fråga Johan, min granne, men han missförstod mig och trodde att jag ville låna hans skidor som han just köpt för en ganska stor summa pengar så han blev nog lite skräckslagen. När vi väl var på samma sida så kunde han bara säga att han inte hade några.

"Argh, then me piratey search must go another path mustn't it?", tänkte jag och viste inte vad fan jag skulle göra. Efter ett tag kom jag ju på att den här herren David. (som var med till backen på inlägg 2) borde ju ha ett par griller liggande. Och det hade han. Så jag gick upp till honom och provade dom och som vanligt fastnade jag i en disskution om nånting HELT annat. Nämligen kameror. Hans far har fått vantarna på en Cannon EOS 30D vilket är en första stegets digital proffssystemkamera. Så vi (mest han) pratade om hur mycket lättare det var att lära sig fota nu för tiden till skillnad från när han var ung. Nu ser man resultatet inom två hundradelar till skillnad från 14 dagar som på hans tid.

Nu var mitt "piratey search of thousands horrors and seven lille native girls" slut. Med bara lindriga skador som troligen läker ihop till fina-"och den här gången så var det en ha...."-ärr som man kan visa för grabbarna sena kvällar i jaktstugan med precis lagom whiskey i magen. Nu återstod bara att ta sig till gärde och möta Jens. När jag kom dit uptäckte jag att hans kompisar bestod av en skara exhockeyspelare och inte, som jag hade hoppats, små okunniga lågstadieelever. Det gick ganska bra ändå, även fast min klubbteknik ligger en bit efter dom, jag menar jag har ju aldrig gått i hockey, eller nån annan klubbsport heller för den delen, men på skridskorna hängde jag med.

Nu efter skridskorna har jag bara varit hemma och tagit det lungt, jag menar man kan ju aldrig ta det tillräckligt lungt eller hur? Jag såg nyss en Mars Volta konsert på datorn och jag måste säga, dom killarna kan verkligen det dom gör. Och det dom gör är nånting bra. Nu ska jag nog gå och lägga mig så jag orkar vara kreativ imorn. Hare så bra.

Den väldigt fingertrötte,

Kalle Forsman

Gnällig svengelska alá Gustavson !

Jag tänkte börja detta inlägg med att redogöra för vad som hände igår efter skolan:




så då var det sagt över till idag.

Idag fick jag min första berömelse av Pål det här året, Pål är min ArKo-lärare som förövrigt är väldigt duktig på bas. ArKo är kort för arangemang och komposition, vilket betyder att det är en kurs man lär sig att skriva låtar och musikstycken mer arrangerat och ordnat än vad man (jag) i vanliga fall skulle göra. Det vill säga utan att vänta på inspiration.  Jag gillar inte att ha arko eftersom jag känner mig väldigt underlägsen och omotiverad vilket inte hjälps utav att Pål kanske int eär världsmästare på att berömma i onödan. Det brukar sluta med att det känns som jag har slösat bort en hel lektion med nånting som ändå bara rinner ut i sanden. Så var inte fallet idag. IDag har vi jobbat med ett musikstycke som skall användas som balettmusik. Det tyckte jag från början lät väldigt intresant och givande. Det gör jag fortfarande. Det musikstycke som jag jobbar med nu blir en metal-låt. Det känns annorlunda eftersom jag inte lyssnar på metal och ännu mindre spelar metal i vanliga fall. JAg brukar föredra att lyssna på musik som är lite roligare och inte så grå och jättearg. Skönt att få det ur sig.

Efter skolan hade jag och resten av the three amoebas (Jag, Anton och Emanuel) bestämt att vi skulle plugga Naturvetenskap och Kultur- och idehistoria.  Men eftersom jag slutar en och en halv timme innan de andra så gick jag och satte mig på körskolan för att plugga teori. Det gick fan jävligt bra. Jag fick tre prov godkända, därav blev jag klar med fas A och B. Men det sista provet var mitt första försök på fas C. Det gick åt helvete vilket troligen grundades i att jag höll på att somna framför datorn.

När de andra slutade drog vi hem till Anton för att plugga till diverse deadlines. Det gick segt som fan vilket kan ha berott på att Emanuel satt och pratade gnällig svengelska alá Gustavson medans vi andra försökte strypa honom. Asså jag säger inte att det BERODDE på det, jag säger bara att det KAN ha berott på det. Sen åt vi en grymt god middag bestående av spagetti med köttfärssås! G-RYMMT!

Sen försökte vi plugga lite mer vilket gick lite bättre. Sen såg vi lite teve sen bestämde jag mig för att det var dags att frysa ihjäl så jag gick hem. Nu längtar jag bara till Scrubs! mmmm... Scrubs... aja hare bra !

Den något menlöse,

Kalle Forsman

Tisdag, med ett hejdundrandes rep och fotosession

Idag har varit en jävligt kul dag! Till och börja med så hade vi skridskor på idrotten! ROOOOOOLIGT! Även fast Anton halkade och dog. Jag hoppas och tror att det inte gjorde så ont som det såg ut att göra. Sen hade vi natur, jag tror inte vår naturlärare gillar min klass. Det kan bero på att vi jämt kommer försent, men det har ju ändå en anledning! VI har idrott innan och det är lätt hänt att man tar tid när man byter om. Men det är inte det som är det jobbiga, det jobbiga var att han sa förra veckan att han inte tog sen ankomst förens fem över. Nu kom vi en minut över och fick ändå sen ankomst. Det här med säga en sak och göra en annan är alltid lika spänande och upplyftande :).

Aja, på lunchen så fick jag ett litet skak och ett pip ur fickan, spännande, det visade sig att det lilla skaket och det lilla pipet kom ifrån en liten makkapär (ja, med två k'n) som kallas mboiltelefon.  Det var ett så kallat sms som ville berätta för mig att min "Wah-Wahpedal" var färdig på reparation! Yippie! "Då kan det bli funkalicius på repet ikväll" tänkte jag, och det blev det.

När vi väl tagit oss till repet, ja det var på håret att det ogick, så spelade vi först  "settet" som ska spelas för det ytterst mångkulturella och öppetsinnade sollefteåpubliken den 17 mars. Sen när vi kände för att göra nått annat så tog jag fram kameran fför lite bandbilder och liknande. Det blev jävligt coolt faktist, vi körde med min lilla digitalkamra och en extern blixt. Själva in-action-fotningen gick till så att jag släckte ljuset i rummet öppnade slutaren i kamran i 2.5 sekunder och sköt av blicten manuellt från sidan. Grymt coola bilder som ni kan se snart. Jag kan bara lägga ut de här två eftersom jag inte vet med resten av bandet vad dom tycker.  Håll till godo!

Jag hoppar och drar upp benen

JAg saxar med gitarren

By the way, ni som bor här i sundsvall kan och ska komma och se oss den 23 på domsaga! Det kommer bli hur jävla bra som helst!

Den väldigt glada,

Kalle Forsman

En måndag helt enkelt,

Dagen började med att jag klev upp 06,45 eftersom specialidrotten börjar kl 08,00. Sen slogs jag med den stora utmaningen att inte somna i duschen, helldamnit det är lika svårt varje gång. När jag kom runt hörnet till busshållplatsen så stod bussen redan där så det blev ett 60 meterslopp att inleda dagen med. Sen satt jag och inspekterade specialidrotten som var, precis som all träning klockan åtta på morgonen brukar vara efter att det blev förbjudet att piska barn, slö.

När specialidriotten är slut på måndagar så har jag hål fram till nästa lektion som börjar kvart i elva. Det brukar bli en och en halv timme död tid.  Idag blev det inte det. Idag gick jag och satte mig på  körskolan och tröck på datorerna. Det gick bra, jag blev klar med fas A och han tjuvkolla lite på fas B. Sen var det skola nästan som vanligt. Förutom att min piano och gemulärare var sjuk så jag slapp de tre sista lektionerna. Happy me! Det firade jag genom att gå hem och göra precis ingenting fram tills nu.

Den lätt uttråkade,

Kalle Forsman
187008-8

Backen !




Hallå igen !



Idag har varit en ytterst aktiv dag! Jag och mina vänner har nämligen varit i backen !! :D Åh vad skönt. Det började med att jag och fredrik bestämde att, "Söndag, vilken jävla bra dag att dra till backen på". Och på den vägen var det.  Det blev ju så mycket lättare nu när Fredrik tagit körkort så man slapp ordna massa skjuts och grejjor..

Det blev jag, Fredrik, David, Matte och Anton som drog. Sweetasscrew main. Och appropå det så var det nog dagens goda gärning att jag fick anton att följa med, så aktiva har han nog inte varit på hela året ; ) Var så god Anton.

Och som vanligt hade jag med mig kameran, gruppbild med familjestämmning:

Backens gruppbild



Så fint var det, det gick ju ganska bra att åka också, lite knackigt i luften men annars så var det lugnt!


Vi såg även dom stereotypa åkaibackentjejjerna, en sällsam varelse, relativt ung för sin ålder, "åker" oftast snowboard. Men till skillnad från många andra varelser som spenderar sin tid i bakcen så sitter dom här mest på stjärten och röker. Men men backen skulle inte vara backen utan dom, så jag välkomnar dom med värme. (MIssförstå mig inte det finns ju tjejjer som är riktigt bra på att åka, ofta bättre än mig själv.)
Aja nog om det.

Nu sitter jag och pratar med Anna, (hon tvingade mig att skriva det) det är trevligt. skönt att få sitta, även fast vi typ tog två fikapauser på fyra timmar. Alla var så sega liksom.

Nu kommer lite in action bilder, ursäkta allting, det är jobbigt med en minikamra :P håll till godo!

Matte i bigjumpet:

Matte hoppar

David droppar nått i skogen;


DAvid droppar

Och slutligen david i bigjumpet;
Davis hoppar


OCh till slut måste jag posta en bild på "MR. Pure Hotness" (Anton)

Antwanious


Den lätt nerkylda,

Kalle Forsman

Panorama från toppen av backen

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

 

Jag säger som jag brukar säga, förvänta er inget eftersom jag är grymt dålig på att hålla på med sånt här en längre tid :P

Aja, nu ska jag ut och handla mat tills ikväll. Min syster har fyllt år och ska firas ikväll. jag skriver kanske mer då.

Nu är mormor och morfar på väg ut genom dörren. Och jag sitter här och försöker tänka ut nånting vettigt att göra. Ha !  Vem försöker jag lura? Jag kommer inte komma på nått så jag kommer bara dega här hela kvällen, i bästa fall så kanske jag tar upp gitarren och blir bluesare för Dekens skull.

Jag skulle kunna berätta historien om min näsa, men det orkar jag inte. Det sparar jag till en annan dag. Istället kan jag berätta att jag har skrivit in mig på körskolan, det blev City eftersom jag har hört att dom ska vara bra! Sweetness ! Men det är nog en jävla lång väg till körkortet iaf, tillexempel så har jag jävligt svårt att köra med två händer, det är ju så mycket skönare att köra med ena på växelspaken liksom. Det skulle vara surt att kugga på nått sånt. :P

Just det jag körde ju hit Mormor och Morfar förut och dom godkände mig på stubben :D Mormor trodde att vi hade automatlåda :P Good grade!

Aja nu ska jag göra mitt bästa för att hitta på nått. Hare

Den väldigt motoriske,
En bild jag tog när jag var ute med sixten

Kalle Forsman