It's a bikeride!

Jaaa ni, jag sitter på jobbet jag.. Ovanligt :P Heja kontorstider!

Jag sitter och är just klar med ämnet vi (läs: jag) diskuterade igår. Jag är nämligen ytterst görolös för tillfället. Jag kan berätta lite smått om gårdagen. Igår runt tolv kom min kollega och slängde ut mig från rymdcentralen (läs: övervakningsrummet) eftersom han behövde skrivbordet med tre skärmar som man använder. Så jag fick ta pappas övergivna kontor istället, så jag tog med mig min laptop som jag fått att arbeta på och gick dit i stället.

Eftersom det var en seen lunch så kom jag dit till kl 14 eller nått. Då satt jag och letade runt bland ärenden som jag kunder göra nått åt. Sen surfade jag lite, ungefär klockan fyra slutade internet fungera av ån andledning. Så då blev jag sur och gick hem. Självklart så är TImråbussen alltid sen såpass att fyran (som alltid bestämmer sig för att avgå lite för tidigt från navet) hinner åka precis när man kommer in mot Navet. Då blev jag sur ige, ringde anton och sa "Hörru, jag kommer hem till dig nu!"
"Jaha, vist, varför det?"
"För att fyran är dum i huvet!" *Klick*

Eftersom det var ett tag sen jag träffade Anton så var det jäkligt skoj att träffa honom igen. Jag fick låna en Bo Kaspers-skiva.  Allt var frid och fröjd med honom men jag var tvungen a gå ganska på en gång för jag skulle hem och äta le middag. Senare på kvällen kom Magnus med familj, ny-"hem"-kommna från
island. Vi gjorde inte så mycket än spelade basket och så, klockan råkade bli elva innan jag kom på nackdelen med kontorstider. Att man ska upp halv sju. Så jag gick och la mig svttig och försökte sova.

Idag har jag cyklat till jobbet. Det gick på en kvart eller nått och var ganska jobbigt. Det är en jävla backe uppifrån coop och uppimor birsta, damnit det kändes i benen. Tur att det finns dusch på jobbet. Fan vad lat jag är nu för tiden, ja ni tänker säkert, men vafan du är ju ute och lirar basket hela tiden och går på gym! Ja, men det är fortfarande lite gemntemot att ha sju träningar i veckan och matcher på helgerna. Men det är skönt att slappa till lite.

Nu på morgonen så har jag faktist undervisat en kollega i min exclusiva uppgift. Jag har som hått ansvaret för den delen av arbetet här, det känns rätt kul att få lite ansvar. Nu hade jag tänkt gå på en av mina "Piratey quest of searchin," Det var ett tag sen, man får ta och damma av träbenet och lära papegojan några nya fraser.  Asså för eer som inte förstått det än så ska jag gå och gräva upp (läs: leta) ett headset som jag kan använda för att ringa up tekniker.

Jag kommer kanske tillbaka snart, om hur länge beror på hur många "bottles of rum" jag snubblar på på vägen.

"Aaaaaaaeeeoaaarrrrrrggghhhhhhh"

Forsman

Teknikens under

Jag vaknade idag av att min mobil uppförde siig som en ftta, aka. vägrade sätta igång larmet.

Eftersom avsaknade av larm inte direkt bidrog till att jag vaknade så försov jag mig till en kvart innan morgonbönen skulle börja. Jag fick hasta mig upp och skita i frukosten och komma iväg så jag precis hann. Det är alltid lika pinsamt at t försova sig. Så jag tog mig en macka framför datorn och började mixtra med CA, jag vet inte om jag får förklara vad det är så det skite jag i.

Efter morgonbönen så kom en väktare ner på "golvet" och började kolla folks telia-ID, grejen är den att jag har inte fått nått telia-ID tilldelat till mig. Så jag tog ett bråskande toalettbesök medan dom andra fick visa upp sina. När jag kom tillbaka så hade vakten gått tillräckligt långt bort för att inte märka mig. När jag frågade en kollega senare så sa "Jaha, jo, jag tog ju och gick ner i fikarummet, dit verkade hon inte heller våga gå." Så jag tror inte jag bröt mot nån allt för viktig regel.

Jag har märkt en stor nackdel med att vara lättlärd. I måndags så började jag jobba tillsammans med Lolita på CA. Jag kan summera med att det handlar om statistik. Det gick lite knackigt i början men efter första dagen så kunde jag jobba själv utan att behöva fråga allt för mycket. I början tog det ganska precis hela förmiddagen fram till lunch att göra klart det där. Nu tar det en timma. Högst. Då har jag åter igen ett problem. Vad fan ska jag göra nu? Aja, jag kommer säkert på nått.

Jag skriver kanske mer senare, tjing!

Den otroligt andvändbare,

Kalle Forsman

Den sista Mohikanen.

Hej, jag tänkte berätta lite gran om mina helger i västerbotten. Jo det är sant, jag sa helger för jag har nämligen spenderat de båda första helgerna på sommarlovet tillsammans med mina föräldrar uppe i norr.

Men först till jobbet. Jag har nu kommit in lite i jobbet och fått en konkret uppgift som jag kan jobba med varje dag. Den uppgiften tar ungefär en halv dag att göra. och Sen försöker jag hitta nått annat att göra. En liten rolig sak som hända första veckan var att dagens Operativa Driftledare beskrev en sommarjobbares arbetsuppgifter. Dom bestod av att jag skulle förstöra faxar, köra saker i dokumentförstöraren som inte hörde hemma där och vara allmänt i vägen. Han tyckte jag låg efter i mina sommarplikter och genast tänka över hur jag lättare skulle kunna möta dom.

Okej, åter till krönikan om mygg och äldreomsorg.
Den första helgen åkte vi upp till Lycksele för att fira Magnus student. Vi kom upp på fredag kväll lagom så vi kunde hjälpa Lars att sätta upp det enorma partytältet som dom lånat för helgen. Problemet var att tältet var aldrig använt och de enorma stolpar som skulle bära upp taket hade skadats lite i frakten, dom var inte mycket omformade, men tillräckligt för att det inte gick att skruva in skruvarna som skulle passat. Så lars fick gänga om alla stolparna så det skulle passa. Senare när Magnus kommit hem, jo han har fått jobb på hemtjänsten förstår ni och han klagar lika  mycket över att han har jobb nu som han gjorde över att inte ha jobb förut, så flummade vi runt ett tag innan vi gick och la oss. Dagen efter så anlände Magnus kusiner, Meta (moster) var redan på plats när vi kom. Först kom Anna med flyg, sen kom
Anders med skjuts av nån släkting. Jag lyckades smita ur huset hela dagen när förberedelserna skedde. Första gången för att handla med syster och Emma, Andra gången för att "köpa tandpetare", aka dra iväg med Tobbe och käka hundra meter tårta (ja jag sa det).

När sen själva festen drog igång så kom en hel del folk, de flesta hade jag träffat förut med inte alla. Det blev middag med kallskuret och en massa frukt, det mesta var catering och var grymt fräscht, och sen tårta till efterrätt. Under festen så kutade jag runt och fotade så gott jag kunde, det var en hel del barn där som var roliga att att ta kort på när dom lekte med varandra. Det blev några bra bilder som ni ska få se sen i slutet av inlägget. 

Dagen efter, Söndag, så hände inte alls speciellt mycket. Meta tog flyget på förmiddagen vi andra gick bara runt i crklar och väntade på att nån skulle hitta på nått. Detta nått kom att bli lite basketspel på deras garageuppfart. vi spelade stress, eller "Turbo" som Sörlänningarna (läs Anders)  kallade det. Matcherna blev ganska intensiva och det slutade med att Anna hade vunnit tre och jag två. precis efter den sista så åkte min familj hem.

Jobbveckan därimellan var inte så händelsespeckad om jag säger så. Den gick faktist ganska fort och jag hade en del att göra som jag kunde göra, så att säga.

Nu till Midsommarhelgen, eftersom pappa jobbar kontorstid nu för tiden så fick han gå halvdag i torsdags. Det tycker jag var ett vldigt moget beslut från han överhuvuden eftersom et innebar att även jag fick sluta efter lunch. Vi for hem och packade på en gång,  sen satt jag och larvade runt med lite bilder på datorn innan Mor kom hem och vi skulle åka. Efter som både jag och far sovit dåligt så var det morsan som fick ta ratten den första delen av resan medans vi låg och slummrade till Norah Jones, jag måste bara säga vilken otrilog röst hon har och vilket sound sen, det låter bara så äkta vintage om allt. Sen lyckades jag till och med spela en halv The Mars Volta-skiva utan att nån klagade så jättemycket, inte speciellt vanligt det händer ser ni. ;)

Den här gången skulle vi inte riktigt till Lycksele utan vi skulle fara lite längre västerut til Tåskfors där farmor och farfar har sin lilla sommarstuga. Vi han precis komma fram och packa ut det mesta innan Greger (min farbror) och hans familj kom fram med den dyrbara lasten (mina farföräldrar). Vi hjälptes åt at röja ltie och få i ordning vattnet, eller hjälptes åt och hjälptes åt, solen höll just på att gå ned genom molnen så jag kutade runt med kameran i högsta hugg och försökte få så fina bilder som möjligt av en massa saker. Bland annat så fick jag ett riktigt bra porträtt på Farfar och Mamma på bryggan mot solnedgången. Den blev riktigt fin och hade inte varit möjlig om det inte varit för Håkans blixt som jag fått lånat. Det tackar vi för :)

När vi väl kommit till rätta och lagt oss, vissa i huset, andra i ett tält på gården (till "andra" räknas jag, Pappa och Greger). Det gick rätt bra att ligga i tält hela helgen även fast man kanske inte får alla sina timmar så att säga. Dagen efter så drog alla som inte var av mannligt kön ("kärringarna" på lokalslanget) till lycksele för at dels handla mat till midsommarafton dels för att handla mat som farmor och farfar skulle ha medans dom var ensamma i stugan. Vi andra ("okärringar") var hemma och klippte gräs, drog upp sly och krattade löv. Med vi andra räknas jag, pappa, Greger och farfar. farfars del i arbetet var att sitta på verandan och ropa saker som "det där gör du bra, grabben" och "et där blir ju jättebra det!". Sen när han gick ut på gården och vinglade runt så fick han genast förslaget (ordern) att "Du kan väll sätta på lite kaffe du?". Så behövde inte han gå runt och glömma bort vart allt var. Det har nämligen blivit så, hans minne har som blivit många gånger sämre på bara nått år. Det känns ltie tungt, det kan ju vara komiskt för stunden när han upprepar en historia han just berättat, men på det stora hela känns det ju jobbigt för amn förstår ju vart det pekar.


När dom andra kom hem så åt vi så småning om midsommarmiddag bestående av grillat och potatisgratäng. Under grillningen så lyckades jag med konststycket att leka lite för våldsamt med Gregers hund. Den satt nämligen fast i ett långt koppel som fastnade i grillen när han kutade efter aportpinnen. Allt flög hejvilt, men som tur var så landade allt kött i pannan utan att bli nedsmutsat. Dom andra tyckte dock att det var jättekul, utom farmor som ojjade sig som bara den. För det är ltie saken med farmor, inget är någonsin bra nog jag kan citera "Huva vad det ser äckligt ut", sa hon precis när alla fått sillen på tallriken innan huvudrätten. Efter middagen med tårta som efterrätt., så gick Jag, Greger och pápa och bastade (stavas det så?!). Jag fick en öl av greger som jag blev rätt glad över.

Väl vid bastun så träffade vi på en helt främmande man. Han så g ut att vara runt trettio trettiofem hade rakad skalle och var vältränad. Han hälsade oss med ett "Tjena grabbar!" sen tog vi i hand och han undrade "Är ni Birgers pojkar?". Jo det är vi sa vi, för farfar heter Briger, men att ajg snarare var Birgers pojkspojk om man kan säga så. Sen började vi prata om allt möjligt som hörde området till. Om hur han hade tagit över en stuga på andra sidan vägen efter sin mormor och att han jobbade på nått osmhter skogsdesign. Först när man bara såg på honom verkade han vara en riktigt råbarkad norlänning som inte hade mycket till hjärta. Men så man kan bedra sig, han hade verkligen mycket hjärta och pratade mycket om "Mormors kavaljern" som han var godman åt. Alltså såg efter. Det som var det verkligt unika med den här mannen var dels att han bode helst själv i sin stuga med sin hund, som han sa "Ja, inte har jag nån kärring inte. Det är bara jag och stövarn". Han lät helt bekymmerlös över ämnet men det kändes ändå lite sorgligt liksom. Sen det andra osm gjorde han ganska unik i dagens samhälle var att han som han sa själv "Ja, jag vet ju inte ens hur man slår på en dator, jag föredrar helst röksignaler." Han var verkligen som det kändes, den sista av sin sort. Och han tyckte verkligen det var synd att farmor och farfar ville sälja stället och han tyckte verkligen att vi skulle överta stället. Det tycker väl vi till viss del också men vi har redan två gårdar att se efter liksom det blir som lite trixit att hinna med då.  Men en liten sommar stuga vid älvbrinken i midnattssolens land är ju inte riktigt samma sak som att ha en gammal bondgård där man måste jobba en hel del för att hålla allting i skick.

Dagen efter hände inte så överdrivet mycket, jag fotade lite, det kom spekulanter och kollade på huset, vi satt i solen lite. Vi käkade en kall middag, vi gick och bastade igen, dock inte lika länge. Vi träffade på han från kvällen innan men det var precis när vi gick så han satt själv i bastun den kvällen. Dan efter så for vi hem ganska tidigt, vi stannade hos farfars bror Martin och fikade lite och kollade på renoveringen som han gjort. sen for nästan raka vägen hem. Mamma stannade på nått loppis som hon alltid vill.

Jaja, lite bilder på det här kanske ? (Det kommer snart, till vidare akn ni kolla på min användare på flickr, http://www.flickr.com/photos/kalleforsman/ )

Den bereste,

Kalle Forsman


Aaaa workwork

Eftersom Kottakim knappt kan bärga sig tills jag "släpper" ett nytt blogginlägg så tänkte jag skriva lite om vad som har hänt under den första delen av veckan.

Nu har det gått tre dagar på nya jobbet. Eller nya och nya, jag hade väll inget direkt gammalt men det här blir nytt ändå. Det är ju nämligen så att jag har fått heltidsanställning på NMC på Teliasonera. Den riktiga benämningen på mig är numera Driftingenjör.

Det är nämligen konstigt, jag har inte haft nån vidare tur alls i jobbsökningen här innan sommaren. Dom ställen jag sökt på har antingen inte haft plats alls eller sagt typ "men bra, vi hör öv oss till hösten" vilket i och för sig inte är så tokigt om jag får jobb till hösten på nått ställe men ändå.
Sen nu veckan innan skolavslutningsveckan så gick farsan in och snackade med sin chef och sa typ "Ja, jag förstår inte hur man kan tycka det är konstigt att vi har ont om folk på sommrarna om man inte tar in några sommararbetare som kan lära sig till nästa sommar." DÅ sa dom "Jamen det är ju ingen som har sökt" då sa han "Men kalle kan jobba", dom, "Ja, men ta in honom då"

Och så kom det sig att jag, i stället för att sova till mitt på dan för att sen gå ut i solen för att sova lite till, nudge nudge, kliver upp halv sju varje morgon för att dra iväg och sätta mig på kontoret. Men jag klagar inte, det är en jättebra erfarenhet och nånting jag kan ha nytta av kommande år.

I måndags började jag dock vid lunch eftersom jag hade körletion till halv elva. När jag väl kommit ut till telia som ligger ute i Birsta så satt de flesta och åt lunch. Och det kändes verkligen rätt bissart att gå från en körlektionstagande liten snorunge till att äta lunch med 15 okända medarbetare på en ny arbetsplats, som dessutom ser ut som en rymdkomandcentral ser ut på film. Och vist det kändes lite stelt i början att gå runt och ta i hand och så vidare. Efter några timmar så hade jag äntligen
fått min dator och dom flesta, alltså typ 3 av 4,3 miljarder, lösenord som behövdes för att kunna komma igång. Sen i slutet av dan så skrev jag på ett antällningskontrakt och efter det gick vi hem.

Dan efter var det upp och hoppa för att börja normalt. Sen är det väll inte så mycket att säga, dagen inleds med att man slår på datorn och går och tar kaffe, sen sitter man och kollar mailen och lite sånt i typ en kvart eller nått. Sen är det "morgonbön" alltså morgon möte då man går igen lite vad som har hänt och vad som kommer hända under dagen. Sen är det bara att sätta igång. Runt elva är det lunch i en halvtimme, sen kan man ta en eftermiddagskaffe om man har lust (det har man). Sen går jag hem kl 16. Och ja, det här kanske var det tråkigaste stycket som jag skrivit någonsin i min blogg, men det skiter jag i.

Idag har det inte hänt nått speciellt. Förutom att vi käkade tacotallrik från Charm, så intresant var min dag. Jag kan tacka Anna och Anna också som underhöll mig litegran också. Det var bra.

Imorn hade jag nog tänkt få några ´bilder på rummet så jag kan visa hur det ser ut. Hare bra!

Den jävligt trötte,

Kalle Forsman

Avslutningshelgen

Ja, då blev det dags att skriva igen,

Jag tänkte snacka lite om veckoslutet som just varit.

Till att börja med torsdag.
Jag vaknade upp i Emanuels lägenhet på hans extramadras med ont i ryggen. Vi (Jag, Amanda Emanuel och Johanna) låg och drog oss, eller znoozade om man vill kalla det så, till amandas larmsignal som bestod av en låt som jag dyrt och heligt lovade att hata i all evinnilghet. Nu har jag dock glömt hur den gick. Till slut (en timme senare) klev vi upp och käkade frukost. Den bestod utav smörgåstårta och apelsinjuice. Jag åt en bit och höll på att spy. No offense, den var verkligen god och så men majonäs och räkor är nog inte det aldra bästa sättet att starta dagen på.

Sen kom jag på att: fuck fuck fuckelifuckfuckfuck, jag hade ju lovat Isabelle med flera att ta kort på studenten samma dag. Så jag var tvungen att åka hem och hämta kameran. Dessutom skulle vi vara och se på treornas guldtrofé. När vi väl kommit oss iväg ner till skolan så började dom precis plocka undan allt och dra sig hemmåt. Jag mötte upp med Martin som tydligen skulle sjunga "Sol, Vind och Vatten" för studenterna. Han sa att själva avslutningen börjar klockan 14.00. Klockan var då halv tolv så jag tänkte att det är väll hur lungt som helst och gick in i aulan för att kolla när dom repade.

Sen kom dock rolle och sa "Nä den börjar kvart i ett". Åter igen, Fuck fuck fuckelifuckfuckfuck, så var jag tvungen att stressa hem, slänga i mig en macka packa ner alla grejjor och åka ner igen. Jag han till slutet av talen och hann se Mosterskägget sjunga. Sen gick vi ut för att ta plats framför trappan och fota.

Jag och Martin tog en plats mitt framför själva trappan och där stod vi, i 50 minuter i världens hetta. Det slutat med att det kom nått jävla föreningsfolk och ställde sig framför i alla fall och att jag satte mig inne på knä inne på själva studentområdet där man inte får vara igentligen. Esteterna kom ut som femma. Först ut var Ida och Susanna och Susanna skrek så hon nästan grät. Då stod dom där och vrålade ett tag för att sen gå bort till sin "fålla", vilken dom inte hittade först utan gick åt fel håll.

Esteter på trappan

När jag varit bort och tagit lite mer personliga bilder där dom samlades, så drog jag hem och laddade över bilderna och duschade eftersom jag var bjuden på motagning hos Susanna.

När jag väl hittat vart hon bor så fick jag skjuts dit. Ärligt talat viste jag inte riktigt vad jag gav mig in på eftersom jag trodde att jag itne skulle känna en själ förutom Susanna och lite gran hennes pappa. Men väl där så märkte jag att fyra ex-esteter till var där. Kotten, Moa och Nisse ur examensklassen från förra året och Macke ur året innan det. Sen var även Fia där som jag träffat förut. Vi hade riktigt roligt och pratade om gemensamma lärare. Efter att alla äldre gäster gått och det bara var vi "småbarn" kvar så satt vi och pratade och drack lite vin. För att senare som planerat var, åka till norra berget och träffa fler som gått ut.

Synd var då att Susanna inte hade lust att följa med så det blev jag fick skjuts med Nisse upp till norra. sen var det bara Kotteloskinen och Macke som hängde med upp. Och till slut kom även Monsterskägget Martin. Uppe på berget var det rätt trelivgt fast lite lite folk tycker jag. Vi skrev i mössor och kastade frisbee hade hade skoj, till slut kom även min Körlärare, Lina, upp och kollade vad vi hade för oss. Och kvällen slutade med att jag fick skjuts hem med henne ganska tidigt, jag hade ju ändå skola dagen efter (buuh).

Fredag,
Jag klev upp och var iväg till skolan till klockan tio. Til allas vår glädje så var det inte "Världens sämsta public speaker" som höll i vår avslutning utan allas vår hjälte, trumpetfanfar, Björn Sveden. Till skillnad från "Världens sämsta public speaker" så vet Björn hur man talar inför folk. Så det så. Själva avslutningen var inte så lång men lättades ändå upp av att ettorna körade och några fler underhöll med musik. Efter avslutningen så samlades vi i min klass för att ta ett "tårfyllt" farväl, då märktes att vi var högst tio pers där. Efter många gangsta-rap-hejdån till micke så skjildes vi alla åt. Då även jag och min väska som jag varit klantig nog att glömma inne i aulan. Jag vick andvända mig utav mina hemliga Ninjatekniker för att lirka upp dörren och hämta den och sen fara hem.

Väl hemma så låg jag och slappade i några timmar tills mamma kom hem och konstaterade att vi skulle ut och äta. Vi hade bokat bord på Chats och åt en grilltallrik med cesarsallad som förrätt. Sen ursäktade jag mig och började gå mot emanuel.

Vi (Trion, ni som itne vet vilka jag syftar på behöver nog inte veta) skulle nämligen till parken vid höglunda för att träffa Moa, Kotten, Macke och till slut Susanna. Jög började med att kila upp till Emanuel och låna ett par byxor, där var även Amanda och Johanna. Vi var där högst en tjugo minuter efter att jag kommit dit sen gick vi åt varsitt håll. Dom skulle till Granlo av nån andledning som är föga känd för mig. Vi därimot började snedda utmed södra allén mot Höglunda. Väl där var den första vi såg,Thomas, ja ni hörde rätt, Thomas. Han satt där som en ö i ett hav av svartrockare. Sen efter en liten stund såg vi Motten vinka en bit uppifrån. Efter ett tag så gick vi (Jag, Emanuel, Anton, Moa och Kotten) upp till en liten basketplan där solen värmt asfalten så den fortfarande var varm och myggen inte var lika jobbiga. Så satt vi där och hade mysigt. Efter ett tag kom även en efterlängtad gäst, Susanna.

När vi varit där några timmar sådär så drog vi oss ner mot stan och mötte upp med Cissi, en annan länge efterlängtad gäst. På vägen ner så mötte jag även Anna, som fick hjälpa oss med att få Cissi till Svenssons. Tjejjerna satte sig på Svenssons medans vi andra gick och mötte upp med Amanda och Johanna ett litet tag innan även vi gick och satte oss på Svenssons. Efter det hände så mycket så jag orkar inte ens skriva in det.
Några får höjdpunkter, Jag och anton gick och ställde oss i Copperskön, där träffade vi Jens storebror som jag kom på att jag träffat för sju år sen på ett Scoutläger. Sen hängde vi på nån som vi aldrig sett förut förbi kön och låtsades känna dom så att vakten släppte in oss före dom andra. Vaktens kontrol fråga var: "Är ni med Johan och dom?" Och vi sa "Ja just precis, Johan och dom."

Kvällens citat:
Kalle: "Hörni, ni vet She-Devil, hon som äter folk."
Susanna: "Asså nä det vet jag inte, men jag vet vem Cheeseburger är!"
Följt utav ett aslångt asgarv (av Susanna).

Hur som helst, det var en riiiicktigt bra kväll.

Den "inte-vet-vad-han-ska-kalla-sig-självandes",

Kalle Forsman

PS. Lyssna på den nya fräna låten:
http://www.myspace.com/funkazaurusrex
Ladda ner den också tycker jag.

En för laget.

Ja, då sitter jag här då.. Som många av er som råkar titta förbi ibland säkert har märkt så har det inte blivit så mycket klottrande i den här bloggen på ett tag. Och vet ni vad andledningen till det har varit? Nå? Synd, inte jag heller. Det har helt enkelt inte blivit av. Jag skulle ju kunna förklara det med att vi har haft mycket att göra på sistone för det har vi men det beror nog inte på det.

Aja, nu i helgen så har Forsmannarna nere ifrån Nyköping varit och hälsat på. Igår var jag iväg och hjälpte Emanuel att skruva ihop en soffa i hans nya lägenhet. Han har nämligen flyttat äntligen, och det är han fan väl värd också. Sne på kvällen så ville Christian, min kusin alltså, dra ut på krogen. Så vi bestämde oss att ta en kväll på krogen med emanuel och anton. Först så skulle dock dom förstklassiga CrikusRockarna TOTOteens hålla konsert på Hus 25. Som vanligt så bjöd dom på en jävla show, både jag och anton satt och gapskrattade. Christian satt mer på sidan och "skrattade artigt" som han uttryckte det själv.

Sen började vi vandra upp emot Emanuel men vi stog lite tid och satte oss på en bänk och tog det lungt och såg ut över den väldigt vackra kvällen. Det var ju förbannat bra väder igår som ni som bor här säkert vet. Sen drog vi till Emanuel och inveg hans lägenhet. Sen jag varit där på dagen så hade den fått en massa grejor, bland annat ett porrigt draperi och ett matbord. När vi kände oss klara så drog vi ut.

Martin den snygga jävlen hade tydligen lyckats ta sig in på irishpub så vi drog dit. När vi fann att Irish pub inte kunde producera antons favoritdrink, moskito, så drog vi iväg på moskitojakt. Ja jag vet att det inte stavas så, men jag skriver som VI uttalar det. Senare på kvällen så träffade vi Maja och Isabella som hängde med oss. Till slut så gick emanuel och anton hem till emanuel, grrr, och då började även vi andra fyra, Jag, Christian, Maja och Isa, gå hemåt med ett stopp på McDonalds på vägen. När vi kom till haga så sa Maja åt oss att stanna eftersom hon fixat skjuts. Så kom det sig att vi kom hem 03,40.

Idag har jag mest bara suttit i solen och slappat. Lite basket, lite annat skönt. Nu snart ska jag ut och fota med david. It will be fun. Aja, jag hoppas att det inte ta lika lång tid till nästa inlägg.

Den väldigt nöjde,

Kalle Forsman

PS. Jag kände mig bara tvungen att Skicka med den här videon, den är så jävla skön,

.

DS.