A Sense of Levity

Jag kom just hem från pipelines ondsdagskafé där "A Sense of Levity lirade". Grymt bra, trevliga pågar i bandet och bra stämmning! Kunde ha varit liite längre :)

Efter det så hängde vi (jag martin och emanuel) med Kotten och Moa för att visa att "Jooo, bureplatsen ligger vist här!" Det är nämligen så att när man har gått ut gymnasiet så är det så, man har inget bättre för sig.

Idag har det varit friluftsdag, en slapp dag med andra ord. Jag och emanuel gick och jammade i repan ett tag innan vi drog till pipeline.

PS. Jag är inte kung på trummor.
DS.

,,

Jag gillar musik som jag får svindel av :)

Åre!

Asså med risk att låta monoton så ska jag nu berätta om min helg i Åre.

"I Åre?", tänker ni, "Han var ju i Östersund förra helgen, har han blivit jämtlänning?"
Nää, jag är ingen pojkflicka bara för att jag åker till Jämtland. Nää, det är för att Jämtland var modig nog att inte trampa över i ....

Okej nog med klungan citaten, det är väl kanske en ppm av alla som läser det här som förstår..

Aja, jag for iaf upp dit för att hälsa på min kusin som bor där och går Hotell- och Resturanglinjen.
Jag slutade i halv tolv eller nått i fredags, mitt tåg gick klockan två. Så innan det så han jag gå till repan och visa Jens min monsterförstärkare :D Jag bjöd även på kaffe så satt vi där och slappade tills det var dags att gå.

På tåget hann jag läsa en bra bit i min bok "E=mc2" och lyssna på en massa låtar. Fan jag älskar att resa, bara kunna sätta på musiken titta ut genom fönstret och försvinna. Skönt. På årestationen möttes jag av Christian och två av hans klasskamrater. Efter vi (jag) släpat min packning ända till andra sidan av stan (ungefär hundra meter), så träffade jag fler och fler små HR'are. Små eftersom dom bara går i tvåan (gammla ettan) Hr'are för att dom går HR.

Efter att jag fått duscha och sånt så gick vi ner och handlade på ICA för att sen gå på broken och käka monstermiddag. Broken är sveriges kanske bästa hamburgerresturang, med andra ord, grymt god 150 spänns middag :D

Sen var det mer eller mindre krogen som gällde, jag var aldrig på humör på fredagen men det var rätt trevligt ändå. Christian och hans kompis blev paranoida och trodde öed övertygelse att dom skulle bli nerslagna. Dom började diskutera hur mycket skadestånd dom skulle tjäna på det. Till slut gick jag och la mig medans dom andra roade sig med att bygga cancer.

Dagen efter så låg vi i sängen till typ tre, inte för att vi gått och lagt oss speciellt sen eller att vi var speciellt fulla. Men det fanns helt enkelt inget annat att göra.

På kvällen såg vi "Kocken", den var överaskande bra sför att vara en svensk film. Sen var det några som skulle på krogen igen, så vi hängde på. Lördagen var bättre för jag mådde bättre. Hah, logiskt. Men det var trevligare på lördagen helt enkelt.


På söndag så var det upp kl elva, duscha äta frukost, slappa, gå till tåget.
Efter ungefär en timme på tåget så hade jag två timmars väntan i östersund framför mig. Min teori är att alla som bor i östersund är pundare. Okej inte mina släktingar, men resten. jag tänker inte utvärdera. Det bara är så. Tro mig.

Sen fyra timmar senare var jag hemma igen och kunde åka hem och njuta av en middag och slappna av. Skön helg

Östersund

I helgen har jag gjort två grejjer. Den ena är att jag (vi) har haft en spelning i matfors, den andra är att jag vait i östersund över en natt.

För att börja med spelningen. Vi for upp (?) till matfors upptäckte att det var Mr (?) Pierre som skulle vara ljudis, soundcheckade reeelativt friktionsfritt. Sen drog vi i oss den obligatoriska pizzan innan vi inledde den långa väntan.....

Det hela drog igång sju men vi skulle som planerat var lira kl 23, kul. Det var flera andra band av blandad genre och kvalité. Bland annat ett countryband med en riktigt skillad gitarrist.

När vi gick upp på scen och drog igång så stod hela matfors och rockade (läs: stod och kollade på) alltså var det ungefär 15 pers i publiken. Aja, det sket vi i och körde järnet i alla fall. Kul som fan var det. en av dom nya låtarna var fan roligast, Reunion song heter den. Damn jag kunde inte sluta le etfter den. Det märktes ändå att vi, i alla fall jag, var lite ringrostiga men det gick nog bra ändå.

Sen for vi hem, jag och emanuel var jättedryga och höll nästan på att få så att anton föll i tårar. Damnit vi lyckades inte helt. Vi släppte av emanuel hos honom för att sen jag och anton skulle bära in grejjorna i repan. Jag måste tacka antons mamma som ställde upp och skjutsade.


På morgonen efter (lördag morgon) så blev jag väkt tio med ett "Godmorgon, om en kvart går bilen."
Det var bara att rusa upp och slänga i sig kaffet. Två timmar senare var vi i Östersund, på vägen han jag läsa en hel del i min nya bok "E=mc2" den förklarar relativitetsteorin på ett plan så vi vanliga dödliga kan förstå. När vi kom fram så tog farmor och farfar emot på sitt vanliga allt mer virriga sätt. Den stora anledningen tilll att vi for upp i helgen var att Farfar las in på sjukhus i veckan efter att han fått en mild propp. Han var dock utskriven när vi kom upp. Vi fikade smörgåstårta, sen vanligt fika, sen åt vi middag, sen undrarde dom om vi ville ha kaffe på det. Vi tackade nej.

Sen for vi hem till mina kusiner för att träffa dom ett tag. Sen for vi "hem", alltså till farmor och farfar, igen runt elva. För att åka hem ganska tidigt nästa dag.

Det var den helgen det lite kort och gott,
Tjenis.

Den här veckan



Whey

Tja, första dan i skolan efter en hård helg.

Det var inte så mycket nytt som hände i skolan. Vi filade vidare på vår soulversion av "Cool Water - Den gyllene freden" med Cornelis Vreeswijk. Det blir riktigt bra tror jag. Jag får mer eller mindre som jag hade tänkt mig :p

Sen efter ensamblen hade vi religion och diskuterade vidare om Hinduismen. Twisted shit alltså.

Direkt efter det så käkade vi (jag anton emanuel och viktor) en macka på Subway för att sen dra och repa inför giget på fredag. Damn det ska bli kul ! Damn!

Hoppas det kommer nån man känner i alla fall:P Det är ju liksom i matfors, jag har inte fått det bekräftat om det ens bor nån där än.. Aja, det blir säkert bra!

Nu ska jag hitta nått roligare att göra, sköt om er.
Hej,,

PS. Jag vill köpa  ljus till fotningen!!!
DS.

..

6:or är the devils work.

Nuläget.

Tja, jag tänkte bara skriva lite om vad jag håller på med. Emanuel är här och vi sysslar med att diskutera den kommande spelningen. Jo just det,  vi har spelning i metropolen matfors på "Rock your pants off!". Vi är typ huvudnummret om jag har fattat allt rätt. stort plus är även att vi får betalt :D

En till sak som har hänt i sommar är att vi har "fått" egen replokal. Fått och fått, vi hyr den tillsammans med två andra band. Men det är en bra deal, för det bara är vi som repar aktivt just nu. Så det är bra deal :)

En sak till är att jag har gått och gått med i sundsvalls fotoklubb. jag har dock inte varit på nått möte eller så än, men det kommer i october.  Nu vet jag inte vad jag ska skriva riktigt.. Jo just det. Vad är det för mening med Gymnasieföreningar?

"Öh, gå med i vår klubb"
"Varför det?"
"Jo, för då kan vi dricka sprit och festa en massa!"
"Ja, men det kan jag väl göra ändå."
"Ja men vi är bättre"
"Jahapp, men jag kan väl prova då"
"Vad bra, då måste du bara klä ut dig till det fulaste vi kan komma på så får du göra 5980934 armhävningar medans vi slår dig på käften och pissar på dig."
"Öh, nej, varför skulle jag vilja det?"
"För då kan vi mobbba dom som inte får vara med i vår klubb"
"Men det slutade jag med på dagis..."

Ja sen var det inge mer.
Imorn är det utgång,
Fridens.

Updateeee

Tja.

Det var en förbannad lång stund sen jag skrev i denna blogg nu. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja heller...

För ett tag sen, närmare bestämt 4 veckor sen, så åkte jag ner till Kristianstad för att vara med på lägret som var där. Det var grymt kul/soft/slappt/socialt... jag ni ser vart det är på väg. Som mångha av er kanske inte har förstått så har jag en gång i tiden varit scout. Jag tyckte om det och så tills jag tyckte att det var långtråkigt att gå på möten en gång i veckan plus att handbollen började ta mer och mer tid. Hur som helst tyckte jag att det skulle vara kul att åka på läger igen. Ett läger som inte har nån som helt politisk eller religiös anknytning utan bara går ut på att ha kul.

Efter lägret åkte jag med nyköpings scoutkår (delvis bestående av mina kusiner) till nyköping. Där fanns min ljuva familj och väntade på mig. Dom tänkte stanna tills på onsdag förmiddag. Alltså tre dagar från då jag kom. Själv stannade jag längre till fredag morgon. Och bodde hos Christian och umgicks med han och hans kompisar. Synd bara att jag var tvungen att åka hem och bli inskolad på O'Learys den helgen, annars hade jag stannat längre för det var riktigt roligt där.

O'Learys är väl ett kapitel i sig. Igentlitgen. Det är nämligen så Isabelle som gick ut ES nu i våras ringde mig en natt när jag gått och lagt mig för att kliva upp och jobba dan efter. Hon ricgde för att fråga om jag hade lust att börja som vimmelfotograf på O'learys på helgerna. "Does the Pope crap in the woods?" svarade jag.
"Va?" fick jag tillbaka. "Äh, inget.", svarade jag uppgivet, "klart jag vill."

Så jag fick en killes nummer. Grejen var att han ville ha en som kunde börja samma helg. Och det var den helgen då jag var iväg och firade Manges studentifiering. Hur som helst så ringde jag och var på honom en del om själva jobbet och till sut så hörde han av sig och gav mig ett annat nummer till en tjej som jag skulle dela på helgerna med. Efter många om och men så kom vi överens om att jag skulle skolas in den här helgen (läs ovan) för att sen jobba själv helgen efter.

Hur som helst, inskolningen gick friktionsfritt och helgen efter jobbade jag oich allt gick bra förutom att det trilskades lite med uppladdningen på söndagen. Det redde dock ut sig.

Asså nu fårjag väl ta och lägga ut det här, det blev ju ett jävla skämt i alla fall . Så kan jag börja blogga mer riktigt igen. Vi kan göra en deal. Vill ni veta nåttmer om min sommar så kan ni ringa/maila/posta/skicka med röksignaler en fråga så kan jag svara bäst jag kan och kommer ihåg.

Nu ska jag försöka komme igång med blogggandet igen.

Tack Sabina..

Sett på MSN en måndagkväll.

"Sabina säger:
vet du om man kan läsa språk på det blocket också btw?
kalle säger:
nope, din languagejunkie
Sabina säger:
haha, languagejunkie?
Sabina säger:
ska du säga... öh... gehörslärajunkie
Sabina säger:
yeah thaat's right
kalle säger:
gehör ? jag har typ sämst gehör..
Sabina säger:
eller inte
Sabina säger:
du kan ju inte ha sämst gehör om du spelar schizzle a dizzle the cold war was for rizzle-gitarr?"

Funk Injection

Jaa, varför inte...





PS. Jaa det är våran låt,
DS

PS,2. Jaa det kommer ett riktigt inlägg snart nån gång.