Tjaa, vad säger man? tack?

Tja hejsan.

Det var ett tag sen jag skrev. Anledningen till det är att jag tycker mitt förra inlägg speglade det jag kända sååå precist att jag itne skulle behöva skriva nått på flera veckor. Det tänker jag dock göra ändå.

Ja och vad har jag att berätta idag då? Jadu, en del faktist. Tillexempel så ringde det på min telefon igår när jag precis kommit ner på stan efter jobbet. På displayen stod det "Thomas" så jag trodde det var min klasskompis och svarade, "Mjaaaalousie!". Det var inte Thomas, min klasskompis. Det var Thomas, min chef. Riight, jag försökte rädda situtionen med att säga som det var. Ja ja.

Det han hade att sgäa var typ, "Jo du kalle, det här tjaffset med lönerna som vi snackade om idag."
"Jaa..?", undrade jag.
"Jo, det är så att jag skrev ut ett nytt anställningsavtal till dig", det gammla slängde han sekunden efter jag skrev på det, det kändes betryggande.
"Jaha, varför det?"
"Det andra gäller inte längre", sa han "du hade för låg lön på den andra"
"Yippieeeee", sa jag inte utan "Jaha, så jag har fått påökt alltså?"
"Yes, så jag mailade det till dig så får du skriva på det imorn".

YESS! Undra om det var så här det gick till "Hmm, den här killen verkar ju göra nånting som vi har nytta av. Då kanske han ska ha lite lön i alla fall."
Fast nackdelen med det är ju att nu måste jag skattejämka igen. Men vafan, vem bryr sig. Oh happy day!

Ikväll ska jag emanuel och jacke ( plus några tusen till) ner på gatufesten och fira min lönehöjning. Fast det vet inte resten om, att det är det vi firar. Men det är det. Hoppas det blir kul. Aja, nu ska jag tillbaka till mina tre skärmar och se upptagen ut (läs: äta glass).

Fridens!

Kalle Forsman

PS. Driftingejör mobila tjänster, övervakning och felavhjälpning på Mobilitys tjänster och nät.
Det är det jag jobbar med.
DS.

..

Jag såg min forna tränare ute ikväll, han hade smink...

Det blir basket imorn..