Försummning

Hej, jag känner mig ytterst skyldig att skriva detta inlägg. För som ni kanske har märkt så har jag förummat min "bloggarplikt" ganska rejält de senaste dagarna.  Andledningen till det är mest den tidsbrist och stress jag känner just nu. Det mesta sitter väll förstås i huvudet men det är väll lika illa det.Whatever.

Det första jag tänkte berätta om hände för inte mycket mindre än en vecka sen, vi spelade nämligen på domsaga! Det var en rätt trevlig spelning som vi alla är rätt nöjda med. Eller snarare efter ett tag då vi fått mycket positiv kritik av publiken och så vidare, så kändes det bra. Till skilnad från spelningen innan så röjde vi inte lika okontrolerbart den här gången, det samma gällde publiken. Att publiken inte röjde så mycket påverkade nog mest Martin, han gjorde sitt bästa för att peppa publiken på olika vis. Vilket gick sådär faktist. Men folk var iaf nöjda med vad dom hörde. Och jag är rätt nöjd med hur det lät så här i efterhand när jag har kunnat utvädera med inspelningen som vi gjorde.

Vi spelade två nya låtar och en cover. Om nån är intreserad så såg låtlistan ut så här:

  1.  Introjam, vilken var improvoserad.
  2. "No Need" eller vad fan den heter, jag har inte koll på det (Ny låt)
  3. "Taste of Freedom" (inte i've been looking for freedome)
  4. "Funkinjektion" (ny låt, inte mer en en vecka gammal)
  5. "Slow with the works"
  6. "Spending time in a monketmind"
  7. "My relationship with Allison Assworth (FAKKAU)", "Åh, den gammla Rix-FMdängan" tänker ni.
Och till slut efter många om och men, (om=icke fungerande bas, men= Johannas vägrande att hämta en fungedande bas)
       8. You're Gonna Get Yours/Give It Away, och för denna ber jag publiken om ursäkt för introt, jag skäms fortfarande när jag tänker på det.

Efter spelningen så pratade jag med några besökare, såg dom resterande banden (ett jääävligt dåligt och ett riktigt bra, ni som vill får gärna ta åt er!) Sen var det bara att traska hem efter som mitt skift på sundsvall cup började kl 7 på lördagen. Det var jäävligt synd eftersom jag hade viljat vara med the Band och snacka skit och dricka öl.

Sundsvall cup,  Jag vaknade kl 06,00 åt frukost, fick skjuts till hallen kl 06,30, satte mig vid plan 06,40 åt frukost, satt och vände skyltar i tre matcher, åt frukost kl 09,00, vände lappar kl 10,40.

Kl 11,00 Bil mot UKM i Kvissleby!
För er som inte vet vad UKM står för så kan jag berätta att det står för "Ung Kultur Möts". Det är en festival med deltävlingar. Alltså vi var på väg mot deltävlingen för vårt distrikt.

Vi fick, informationen att vi skulle ha samling med möte kl 11,30 och vi var där fem minuter innan, MIIIIIIISTAAAAAAKEEEEE! Det tog nämligen ända fram till kl 14,40 som det hände nått. Iförsig så fick vi Tacos till lunch och det satt ju inte helt fel (ja, ni som för räkningen har rätt, fjärde måltiden för dagen!)

Soundcheck gick rätt bra, och ljudis kunde sina grejjer. Sen hängde vi runt på opalen, lärde oss jonglera av två coola jonglerare, spelade pingis och hade det allmänt skönt! Sen gick vi och åt kl 18,00 För att sen gå tillbaka och njuta av musiken. Den största njutningen fick man som vanligt av "Vackra Fröken", stans enligt mig bästa band! Om ni inte har hört dom så tycker jag synd om er. Oturligt nog hade vi blivvit förföljda av bandet från kvällen innan, några killar i tighta linnen som inte kunde sjunga. Och drog till med slagord som "Tjejjer vill ni höra hits? Then show me some titts!". Sen var det andra BRA band som spelade också men jag orkar inte räkna upp dom alla.

Sen vvar det i alla fall våran tur. Och vi ställde upp med tre låtar, "Spending time in a monkeymind", "Slow" och "Fakkau". Det gick bättre än dagen innan, det var nog rätt bra med ett ordentligt "genrep" på scen. Vi var helt nöjda och jag kunde sätta mig ner och lyssna på ett av mina andra favoritlokalband, "Blackbay". Det är ett band som får mig att gilla metal!

Det var itne så mycket mer med det utan vi tog vårt pick och pack och åkte hem till Johanna. Tycärr så kunde inte Martin följa med så det blev inte hela bandet. Väl där så blev vi allmänt social, mest social blev nog Viktor! Roligt Roligt!

Aja, nästa dag, upp igen. Försovning pga sommartid, men sen iväg och jobba kl 9 på sundsvall cup. Den här gången var dock matilda där och det gjorde min "arbetsdag" mycket trevligare! Städa, städa, bära, bära. Åka hem för att sen avlida framför datorn! Det var min helg det! Förbannat jobbig, men samtidigt ännu mer förbannat rolig!

Nu har vi ett fullspeckat schema med spleningar titt som tätt. Över hela länet.  För att kolla var och när så kan ni kolla på vår myspacesida här:
www.myspace.com/Funkazaurusrex
Bilder från domsaga spelningen finns på: http://picasaweb.google.com/Kalle.Forsman/Domsaga233


Den glada,

Kalle Forsman

Lite från veckan hitils

Ja hej, eller vad säger man ? Äh hej blir bra.

Idag är det onsdag. En jävligt bra sådan faktist, jag har nämligen just genomfört ett exceptionellt bra genrep!
Men nog om det för stunden, jag ska nämligen berätta  lite om helgen först.

I helgas spelade vi match mot det enda lag i serien som vi inte vunnit mot, Åekis (Sikeås B-lag).  Den matchen avgjorde om vi skulle bli tvungna att kvala för att gå upp i Division 2. Vi började matchen på bästa sätt! Vi spelade nämligen bättre än vi någonsin gjort, i alla fall enligt tränarn, och drog ifrån ganska mycket i första halvlek. På dom första tjugo minuterna hade dom bara gjort 3 mål. Andra halvlek gick därimot lite sämre. Vi stressade i anfallen och tappade onödigt mycket bollar. Dom knappade in och med fyra minuter kvar av matchen så ledde vi bara med fem bollar eller nått sånt. Då gick Åekis in och spelade man-man. Det resulterade i att dom hämstade ikapp ytterligare två mål. Med det var inte tillräckligt och vi vann med tre bollar.

 Sen på kvällen blev det precis som jag befarat en jävligt tråkig hemmakväll.
På söndagen så var jag med matilda på U21matchen och hade spelarmöte där vi skulle avgöra om vi hade viljan att gå upp i tvåan. Jag och Viktor var dom enda osm inte ville gå upp. Båda vi känner nog att det är roligare att spela med bandet än att träna tusen timmar i veckan.


Veckan annars har varit rätt händelselös, förutom att jag känner mig så stressad över att han sundsvallcup som jag måste jobba på och att jag har två spelningar i helgen. JOBBIGT! Hade det inte varit för cupen så hade jag kunnat njuta av den bästa helgen på mycket, mycket, mycket länge! FAAN! Aja, det är inget att göra åt skaken utan bara att hålla käften och kliva upp kl halv 6 på lördag efter spleningen. GREAT

IDag har dock varit en riktigt bra dag. Förutom att jag varit trött av nån anledning, fast alla vi upplysta vet ju den enda andlednignen som finns, kaffebrist! Men jag och viktor kom överens på specialidrotten att det inte fanns en chans att vi skulle honna till Nordichallen för att arbeta eftersom specialidrotten slutar 17, vi skulle kanske vara i stan tjugo i sex och vi var tvungen att äta middag kl sex för att inte dö innan repet. No can do, vi räknade ut att vi skulle kunna vara där i minus tio minuter. Så vi tog bussen in och mötte Emanuel och åt en grym middag från blå kiosken istället, GRYMMT! Sen när matkoman slagit till som värst kom Martin in genom dörren och köpte kaffe åt oss så man blev människa igen.

Sen gick vi upp och körde igenom repertoaren till spelningen på fredag två gånger. Sen  hamnade jag här på min röev.

Nu ska jag gå och duscha av mig repsvetten, grrraur ;)

Hare bra !

Den livsnjutande,

Kalle Forsman

Sista delen av sportlovet.

Jag och David går nerför storgatan. Klockan är 00:42 på lördagkväll. Det är en ganska mild kväll för att vara mars men det blåser lite. Vi börjar närma oss vår destination. David drar några paralleller mellan hans klädval och Justin Timberlake medans ett gäng på tre killar i tjugoårsåldern går förbi. Nu är vi nästan framme vid det sista kvarteret ner emot hamnen på storgatan. Vi går förbi kön som bildats utanför O'Learys sportbar och jag säger till vakten: "Jag heter Kalle och finns med på listan.........................................."




Två dagar tidigare.

Klockan är 23:59, jag står och tittar in genom fönstret till grand hotell. Inne i hotellet så finns det en Tv som visar ett avsnitt av scrubs. Bredvid mig står anton, my partner at crime, och säger "Grattis Kalle, Grattis Kalle,Grattis Kalle ,Grattis Kalle Grattis Kalle Grattis Kalle Grattis Kalle " Klockan slår över till 00:00 och anton säger
"YES! jag var först!."

Nu blir det ett jävla liv i fickan eftersom mobilen börjar pipa med sms. Först var det Agnes som hälsade grattis tätt följt av Sickan som gjorde samma sak. Efter jag svarat på dom så sa jag till anton, "Jaha, ska vi gå då?" Så gick vi bort mot Daltons. Till dörrvakten visade först Anton sitt elg, sen jag. När han fick mitt så stod han och kollade på det jävligt länge. Sen tog han ut det ur plångboken och kollade lite till, då höll jag upp min mobil bredvid för att upplysa honom om att det var ett nytt dygn. Då sprack hans leende upp och han sa grattis. Sen var det bara att gå in.

Väl inne så bjöd Anton på en White Russian, det gjorde han för att det var den första drinken som han drack på krogen och ville föra traditionen vidare. Inne på daltons var det fullt drag, det var ju både sportlov och lilllördag. Så gick jag fram och knackade Julia på axeln som satt vid ett bord. Hon blev helt galen och börjhade kramas och så vidare. Efter den vita rysken och en öl till så bestämde vi oss för att dra hem. Det var ju bara för sakens skulle vi var ute sådär.

Vi promenerade hem och snackade en massa dynga ("skit", för er som inte förstår bondmål) Vi skildes åt vid Ica nummer ett och jag gick hem. Sen var det inte så mycket mer med den kvälllen.

Dagen efter så blev jag väckt för uppvaktning kl 7! GÄÄÄSP, ahapp, bara att kliva upp och se glad (trött) ut. Emma var här också, hon avbröt sitt liv som raketforskare och kom ner hit för att träffa Stina över sportlovet. Så vi gick upp för att "födelsedagsfika" vilket betyder att födelsedagsbarnet får paket. När jag satt mig ner vid bordet sa pappa "Jaha ska vi böja frän början eller vadå?".
"Va? jaha, vist?" sa jag. Då gick han och hämtade sin skidväska, "Jaha? vad i hela?" tänkte jag. Då tog han fram ett papper och började läsa värsta talet om framtiden och allt sånt. Sen fick jag öppna väskan. Efter ett tag så såg jag att det var en lång planka inne i väskan. Mitt på plankan satt det fast en kartong med en Canon EOS 400D i. för er som inte vet vad det är så jag berätta att det är en digital systemkamera. Jag blev mäkta glad efter som det var det jag gått och önskat att jag skulle få i flera månader! På det så fick jag en påse godis av Emma (den håller än ;)) Bidrag till en förstärkare fårn olika håll (tackar ödmjukast!) och kläder av Mor! Sweetness! Snacka om bra start på dagen. Så jag åt en macka och lite film tog några bilder för att sen gå och lägga mig och sova till halv ett igen.

Då när jag vaknade (lagom seg) så började jag städa undan skiten som var kvar efter morgonfikat. Gjorde lite kaffe höll på att somna framför datorn. Då ringde anton och sa "Öhh jag kommer snart till dig ja". "Just det ! Dom kommer ju snart!" tänkte jag. Jag hade nämligen bjudit in några av mina vänner till "det sista barnkalaset", alltså dom kom för att fika, shoot the shit, och lyssna på musik. Vi var hela bandet (alla utom Viktor som var i åre). Förutom det så kom Johanna, David och Matilda. Matilda vinner pris för bästa blommor. Dom var coola oranga tulpaner. Sen när dom en och en gick hem så kunde jag gå och lägga mig igen. Dock fick jag ingen sömn innan det var middag. Sen klädde jag upp mig igen, Victoria hade nämligen läckt med info om att jag var i förozonen för en kidnappning. Så runt halv åtta så kom Fredriks dödsfälla (bil) åkande. Sen kom dom in och skulle ta mig med överaskning men icke! Sen bar det iväg (med ögonbindel och allt) till, vad jag förstod senare, Fredrik. Där stod vi ett tag och jag fick en starköl i handen.

Sen åkte dom runt och sladdade en jäävla massa så jag helt tappade bort vart vi var. Sen klev vi ur bilen oich då skulle jag hoppa upp på Fredriks rygg så bar han mig i snön. Sen kom vi till en bro (en sån utanför en dörr) och så gick vi in i huset som tydligen låg där. Då viste jag vart vi var någonstanns, hos Victoria. Jag kände igen doften liksom. Sen när ögonbindeln åkte av så var jag mycket riktigt i Victorias hall. Och där stod Påhle, Andreas, Milla, Therese och då självklart Victoria.

För att summera kvällen ganska väl kan jag säga att vi först fikade Victorias hembakade fikabröd, sen ville nån spela Twister så vi gjorde det ett tag, sen spelade vi Monopol, sen drog Phåle och Andreas hem. Då tog david fram en kortlek och började förbluffa tjejjerna med hans tricks. Eller rättare sagt, han förbluffade oss alla en-tre gånger per trick. Sen förbluffade han tjejjerna 20 gånger till medans jag och fredrik redan viste hur han gjorde.
Efter det åkte vi hem, ingefär vid kl 2, och jag gick och la mig.

Dagen efter så tog jag och pappa en promenad ner till Ica-ettan eftersom vi fått ett paket trodde vi. Det var bara så att pappa inte läst så noga på ordersedeln så paketet skulle inte komma förns på måndag. Så vi trallade hem igen, jag tog några bilder på vägen, varav typ fem blev nått att ha. Sen på kvällen kom Mormor och Morfar för att gratulera mig. Mormor vet tydligen tillräckligt om populärkultur att hon viste vilka som ingick i Alcazar, shiet, kvinnan är ju ändå 79. Morfar därimot tyckte att Magnus i Alcazar skulle sitta bakom ett av pianorna på så ska det låta, men han är å andra sidan 83 också.

Lördagen började med att jag inte kunde somna förns kanske 3 på morgonen. Det är inge vidare om man ska upp kl 7 för att spela match i Östersund. Så jag var minst sagt trött. Men matchen gick iaf bra, vi vann ganska lätt även fast vi spelade relativt dåligt i första halvlek. På vägen hem så sov jag en hel del. På nått vis så känns vägen till och från Östersund minst lika jobbig som den till Kiruna, det kan bero på att vi åkte i en jääättemiiinibuss (den var liten). Vi kom hem runt sex och det regnade. YIPPI! -inte.

Det var ju tänkt att jag och Anton skulle ut på krogen och fira min födelsedag på riktigt. Men nu var det så att han var ute dagen innan och var fortfarande bakis, så han fetsvek mig och det blev "bara" jag och David. Fast vi mötte upp med Påhle och en tjejj han känner (Påhle fyller dagen efter mig) och vi gick på Svenssons till att börja med. Sen slöt även Andreas upp. Andreas gjorde en ganska rolig grej, han högg tag i en kille och sa "Vet du vem som du är jättelik ? Ola Salo!" Killen tog det som en förolämpning och körde upp ett långfinger framför ansiktet på Andreas.

Sen gick vi lite skilda vägar, Påhle och tjejjen åkte hem. Andreas gick in på Bishops Arms för han kände ägarna och jag och david gick på O'Learys.

Den enda anledningen att vi kom in var att min vän och målvakt Jalle hade satt upp mig på Viplistan eftersom jag hade fyllt år. Redan när jag stod i kön för att betala inträdet så såg jag Parker, en annan målvakt i mitt lag, som stod där innen och såg jävligt glad ut. Han vinkade och sa "Hej! Kul att du kunde komma! Där ligger garderoben", (pekar åt vänster), "och där ligger spriten!", och pekar på baren.

Jalle bjöd mig på en grön drink som smakade sött. Vi blev kvar i kanske 2 timmar. David träffade en held el som han känner från buggen, jag träffade några handbollsspelare och en tjejj som kom från Uppsala men inte viste alls vad hon gjorde i Sundsvall, "Ingenting" trodde hon. Vi drog hem runt 2-halv 3. Och jag kudne inte sova på länge.

Det var ungefär som det var att fylla arton för mig. Hoppas det var kul att läsa, det var jobbigt att skriva ;) Men det var roligt att fylla år!

Den väldigt mycket äldre,

Kalle Forsman

Grattiis

GRATTIIIIIIIIIISS KALLE! :D

Mjehe, du vet inte om att vi skriver här just nu, busigt av oss ;) Nu är du 18 och oliten, och vi tycker att du är så söt. Mest eftersom du är rödhårig.

/ Matilda och Anton :D

18

Ja, då har man varit arton i hela två timmar.

Och ja, det känns som vanligt.

Första sportlovshelgen

Ja, jag tänkte redogöra för händelserna i helgen. Så här två dagar i efterhand.

I lördags så gjorde jag inte så mycket på dagen. Därimot på kvällen så hade Vicky bokat upp mig för en filmkväll hos Fredrik, jag var lite tveksam först eftersom filmkvällarna hos fredrik har en tendens att bli jävligt tråkiga (dom har även varit jävligt roliga). Men sist jag var där så blev det ganska lyckat så det hade ju potenial. Vicky hade dessutom med sig en klasskompis som jag inte hade träffat förut och det är ju alltid roligt att räffa nya människor.

Det började med att Fredrik kom och hämtade mig, ja han har både bil och körkort till er fjortistjejjer som tycker att det är den absolut  högst prioriterade egenskapen hos en  kill,  han hade då redan hämtat upp de två "damerna" redan men lämmnat framsätet ledigt åt mig (oh yeey).  Ja just det,  det är väll ganska relevant. Jag hade, två minuter innan fredrik kom, böjt mig ner för att ta på mig strumpen. Då när jag var precis så att ajg kunde nå den så högg det till i ryggen, så där som min rygg har en lite egeskap att göra, som ni vet om ni känner mig. Ögonblickligen viste jag att jag inte skulle kunna sitta, ligga eller stå bekvämt på resten av kvällen och troligen de stundande dagarna. Vilket trevligt sätt att spendera en kväll :D.

Att ta sig in i bilen hade med ens blivit en mer eller mindre överkommlig utmaning. Väl inne så lämnade jag tillbaka en film som jag "lånat" av Vicky i kanske två- tre år? kan det stämma?. Sen drog vi iväg till Fredrik.
När vi kommit innanför dörren och slagit igång teven och det där så kom jag på att jag inte ens frågat vilken film vi skulle se. Det berättade Victoria med viss förtjusning att det var "A night at the museum" som vi skulle se. Turligt nog  var det inte den dubbade versionen. Filmen i sig var rätt bra, dock så kändes den grymt omotiverad på vissa ställen. Men å andra sidan var det ju en film för folk i lågstadieåldern som Victoria hade valt.

 Den andra filmen var "Saw III". Jag har aldrig sett nån av Saw-filmerna och undrade vad alla pratade om. Det gör jag fortfarande. Jag menar vist, det är grymt blodiga och kladdiga filmer. Men vad fan är det för mening? Okej det var lite häftigt på slutet när killen/gubben/psykopaten/geniet hade förutspått alla handlingar som skulle komma att hända. Men det var fortfarande ingen speciell film. Sen fanns det som en bi handling som dom började på men inte löstes upp över huvud taget. (WHAT?!) Aja, tjejjerna (Fredrik inräknat) satt och t yckte "Allt är för äckligt!" och "Vem tvingade mig att se den här?" och så vidare. Jag satt och tänkte på vad det är för folk som sitter och designar maskiner som sliter upp bröstkorgen på en "levande" människa, "Ja", tänker ni "men det är ju bara på film." Och? regisören eller författarne eller whoever har ju i alla fall designat dom där masikerna. Den tanken gjorde mig mer äcklad än själva filmen.

Aja, sen drog vi ner på stan en sväng innan v ifrös ihjäl och drog hem.

Söndag.

I söndags så städade/möblerade jag om rummet. Det blev faktist jävligt bra efter några timmar. Där i mitten av allting så hade jag svårt att se ljus i slutet av tunneln men det gick i alla fall. Det bästa med det "nya" rummet är att nu har man bättre tillgänglighet till LP-spelaren och stereon i största allmänhet. Sen ställde jag två högtalare 3 cm från sängen på varsin sida i öronhöjd. Så när jag har kopplat det ordentligt så ska jag har världens ljudbild när jag ligger i sängen.

Aja, nu är det bara tre dagar kvar tills jag fyller myndig. Det ska bli grymmt skönt. Tills vi hörs igen!

Den förväntansfulla,

Kalle Forsman

Lördag

Ja, hej igen!

Jag hoppas ni har överseende med att jag inte har skrivit allt för mycket i veckan. Det har inte varit nån speciellt speciell vecka så jag har itne haft så mycket att berätta. Och om jag skulle skriva varje dag så skulle ni nog troligen tappa intresset på en gång.

Ja ja nog om det nu.

Igår var det fredag, det var en bra fredag tycker jag. Det började med att Vicky ringede mig i torsdags när jag skulle träna och undrade om jag itne ville följa med henne på Pipeline för att se en skivsläpparfest med spelning. Om ni har nån kulturell överblick i sundsvall så kanske ni har läst om de tre tjejjerna på skvadern som skulle producera en skiva för lokala sundsvallsband.

Det började med att emanuel var hos mig efter skolan, jag kände mig inge vidare över huvud taget; jag hade ont i magen och var yr. Men jag tänkte "Vafan, du måste offra dig för laget", och följde med ut i alla fall.  Så jag och Emanuel gick ner på stan för att äta middag innan den stundande konserten. Som vanligt när jag och Emanuel råkar vara hungriga och klockan är runt middag, (när som helst mellan 12:00-02:00) så gick vi på KebabCity för att smörja våra krås.  Efter vi smörjt våra krås så gick vi för att möta Victoria på navet. Mötet började med att jag skrämde skiten ur henne genom att lägga min hand på hennes axel, hon blev stum ett tag och yrkade senare på att jag gett henne en stroak i högra knät.

När vi träffat henne så ringde Alex Justin G. och bad oss möta upp med honom på en spelbutik. Där satt han och spelade bort pengar på BlackJack i spelmaskinsform. När han var klar (pank) så gick vi till pipeline, för att träffa på den allmänne kulturelle lokalhjälten Kim. Ja, han är cool. Vi sa "Hej" till honom och ställde oss föt att vänta på att bli insläppt. Väl inne så satte vi oss i "the Pit" alltså en soffa som är nersänkt i golvet, den är bara till för gangsters,  och väntade på att det hela skuille dra igång. Först kom Stefään the Mään, om ni såg vårshowen så känner ni kanske igen honom som killen som rappade i tredje nummret, med Thomas i följeslag. Vi snackade lite skit om musikprogram, teater och kyssar, så långa att en scen han ta slut. Även Martin med Mördarskägget kom, vår sångare i bandet, och som vanligt hörde man hans skrockande skratt långt innan man såg själva mördarskägget.

Sen drog det hela igång med att de tre tjejjerna, som verkade riktigt trevliga för övrigt, pratade om arbetet och skivan och alla dom ville tacka och så vidare. Det hela skedde utan mick så det var lite svårt att höra vad som sades. Sen började första artisten för kvällen, det var en hip-hopare som kallade sig för Tungviktarna. Dom var igentligen två men den ene var sjuk. Han var rätt bra, han hade som inte gjort alla låtar strikt utan han körde igång en beat och började på vad jag förmodar var en text skriven i förväg, sen ungefär mitt i låten så började han freestyla, ja jag hatar också försvenkningar men "what'ya gonna do" ?.

Sen var det mitt absoluta favoritlokalband, "Vackra Fröken", som skulle stå för musiken. Dom är så otroligt bra. Dom spelar nått som jag skulle beskriva som medetativ, progresiv, kravalljazz. Förbannat bra! Dom körde två låtar som jag inte hört förut. Och dom var miinst lika bra osm de tidigare låtarna jag hört. Kvällens höjdpunkt -lätt.

Sen var det ett band som hette "Second hand romours", eller nånting, som jag tycker lät som dansband. Nog för att dom var jävligt skickliga på allt dom gjorde (förutom stämsången som lät falsk) men jag gillar inte musik som ligger ganska plant hela tiden, som saknar dynamik liksom. Den blev tråkig efter första versen på första låten enligt min mening. Men men, man kan inte gilla allt. Jag hoppas dom inte tar det här personligt om doim råkar läsa det, för jag vet att alla i det bandet är jävligt bra på det dom gör.

Senare så gick vi på Piccolo (Johanna och Amanda kom till gänget nån gång mellan första och andra bandet) och mötte Lil' Jens (he's a mad rappah) han var inte så jävla glad pga nånting. Vi blev inte där så länge utan jag och Vicky tog 22,45 bussen hem. Jag var helt dödstrött och sov som en stock senare.

Nu ska jag snart iväg och vara med Vicky, Fredrik och hans  tjejj eller nått, Milla. Vi ska nog se på film eller liknande.

HA det bra!
Den återberättande

Kalle Forsman