22 Juli

Hej, jag sitter på jobbet och tänkte skriva lite. Det rullar på ungefär som vanligt, ibland ganska mycket att göra, men oftast rätt lugnt.

Heglen var jävligt trevlig, House Partyt var över förväntan, men framförallt så hade vi lite äventyr innan själva partyt. Planen var väl att vi som inte var släkt med varandra (sundsvallsborna) skulle ses hemma hos Amanda runt kl sex på lördagkvällen. När stod och väntade på Martin vid tåget så såg vi tåget  komma och gå. Så jag tänkte "Fan nu har han gått in på stationen." Yeah, i wish. Amanda slog en sognal till honom.

"Mmmh, det är Martin?" Svarar en seg röst.
"Vart är du?" frågar hon.
"På tåget!" Svarar han.
"......"
"Jag borde inte vara på tåget va?"

Nej det var ju inte så bra, han var nämligen påväg till Bräcke vid det här laget. Så det blev en roadtrip till bräcke och en timmes försenad middag.

2008.07.19 

Hur som hellst så var det bara Martin och jag som kom till grillningsdags ifrån Sundsvall. Så det blev en fyramanna middag med Amanda och Annika the BONK.

2008.07.19

2008.07.19

Lite senare anslöt Mini Me (Kalle G) och Johanna och senare började det rulla in ångebor också. Intrycket var väl att alla var trevliga, även fast vissa var ltie fast på 1300-talet (homosexualitet = sjukdom och borde utrotas med dödsstraff, okej kanske lite överdrift men det är bra nära). Engelsmännen var nog mest sociala, dessutom är det ju alltid kul att träffa folk från andra kulturer. En Leeds-bo provade snus för första gången och blev rädd att han skulle få en OD.

Hur som helst så var det väl uppåt 20 pers där och alla verkade ha trevligt. The BONK hade nog roligast och utmanade alla och envar på singstar. Ett annat stort steg frammåt var att dom bara hann spela en av ökända Johannas partyskivor, tänk RIX FM fast utan den avlastande reklamen, innan singstar tog över.

Nu ska jag se till att få nått gjort, om det finns nått att göra det vill säga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback